Loading...
Vacature

Monteur binnendienst 32-40 uur

Locatie in Tiel - vast dienstverband - VMBO

Wij zijn..

een innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 75 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de Jonas in Amsterdam, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Jij gaat werken als allround monteur in onze productie. Tot jouw takenpakket behoren onder andere het zelfstandig, bewerken, monteren en produceren van de Metaglas producten op een zo effectief en efficiënt mogelijke wijze. Denk hierbij aan het monteren van raambeslag, persen, onderdelen monteren, assemblage werkzaamheden en beglazen. Aan de hand van een technische tekening en een productiehandboek ga jij ervoor zorgen dat er door jouw werkzaamheden kwalitatief goede producten ontstaan.

Jij bent een echte vakman/vrouw met twee rechter handen. Je hebt technisch inzicht en weet van aanpakken! Jij bent iemand die thuis graag klust, goed met gereedschap om kan gaan en samen met je collega's mooie producten wil gaan maken. Je bent flexibel, collegiaal en vindt het leuk om in een team te werken en gevarieerde, kwalitatief goede producten te maken. Je beheerst de Nederlandse taal (of Engelse taal en bent bereid om Nederlands te leren). 

Jij krijgt een afwisselende functie doordat je op meerdere afdelingen wordt ingezet. Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris passend bij de functie, tussen de € 2.300 en € 2.864 afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een baan voor minimaal 32 uur;
  • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • Innovatieve projecten;
  • Leuke werkomgeving met bedrijfsfruit, een vrijdagmiddagborrel en leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Daarnaast krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze unieke en stijlvolle projecten en kom je terecht in een team van diverse en betrokken collega’s.

Enthousiast geworden? 

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking via telefoonnummer 06-54790167.

Interesse om bij Metaglas te werken maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, wij zijn erg benieuwd naar jou!

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!