Loading...
Vacature

Rebelse marketing coördinator

Ben jij het jonge talent dat we zoeken? Ben je starter of heb je enige jaren ervaring op het gebied van marketing? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn...

een innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas en Mview+. Het team bestaat uit ruim 100 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de kiosken op station Utrecht Centraal, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Jij wordt...

als marketing coördinator verantwoordelijk voor de marketing van Metaglas en MView+. Je verstevigt en vergroot de positie van beide bedrijven in verschillende markten door het creëren van naamsbekendheid, productbekendheid en het juiste imago. Dit doe je niet alleen ten aanzien van onze producten, ook op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie zet jij je met veel energie in. Je zorgt ervoor dat Metaglas en Mview+ op de juiste manier worden gepositioneerd in de markt en bij (toekomstige) collega's. 

Je signaleert marktontwikkelingen en klantbehoeften. Je bent verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie, zoals mailingen, nieuwsbrieven, persberichten, social media en de website. Daarbij bewaak je een grote uitstraling in marketingcommunicatie. Daarnaast coördineer je de ontwikkeling van technische documentatie voor klanten en organiseer je beurzen en evenementen. Met behulp van gespecialiseerde bureaus zorg je ervoor dat onze website up-to-date is en goed gevonden wordt.

Ga jij de uitdaging aan als Marketing Coördinator bij Metaglas?

Jij bent...

een hands-on gedreven marketeer. De eigenschappen zelfstandigheid, creativiteit, commercieel- en klantgerichtheid, analytisch vermogen en besluitvaardigheid zijn op jou van toepassing. Het schrijven van teksten is geen uitdaging voor je want jij bent zowel mondeling als schriftelijke sterk in communicatie.

Jij krijgt...

een veelzijdige en uitdagende functie met veel vrijheid. Je takenpakket is divers en geen dag is hetzelfde. Verder bieden wij jou:

  • marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • alle voordelen van de cao metaalbewerkingsbedrijf;
  • goede pensioensregeling.

Daarnaast krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze unieke en stijlvolle projecten en kom je terecht in een gezellig team van jonge en betrokken collega’s.

Enthousiast geworden? 

Reageer dan via onderstaande contactformulier of stuur je CV en (korte) motivatie naar vacatures@metaglas.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking op telefoonnummer 06-54790167.

 

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!