Loading...
Vacature

Leerling monteur buitendienst 32-40 uur

Wil jij een leuke, leerzame en vooral uitdagende baan waarbij je aan prachtige projecten gaat meewerken?

Jij gaat als leerling samen met een ervaren collega op pad. Je monteert producten van Metaglas op bouwlocaties door heel Nederland. Je werkt met erg veel verschillende producten, wat het werk bijzonder interessant en boeiend maakt. Een dag in de week ga je naar school voor je opleiding, de rest van de week ben je werkzaam bij ons.  

Je hebt geen moeite met vroeg opstaan en hebt geen hoogtevrees. Je vindt het leuk om in een team te werken en samen kwaliteit te leveren. Belangrijk vinden wij dat je van aanpakken weet, serieus en zelfstandig kunt werken en beschikt over een flexibele instelling. Daarnaast heb je pas een technische vooropleiding afgerond en wil je graag een volgende stap zetten. 

Jij krijgt een leuke en gevarieerde functie met veel zelfstandigheid. Daarnaast bieden wij volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, waarbij doorgroei tot de mogelijkheden behoort.

Verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris passend bij de functie;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een baan voor minimaal 32 uur;
  • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • Innovatieve projecten;
  • Leuke werkomgeving met bedrijfsfruit, een vrijdagmiddagborrel en leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Daarnaast krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze unieke en stijlvolle projecten en kom je terecht in een team van diverse en betrokken collega’s.

Enthousiast geworden? 

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Een dagje meelopen? Dat kan! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking via telefoonnummer 06-54790167. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse om bij Metaglas te werken maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, wij zijn erg benieuwd naar jou!

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!