Loading...
Vacature

Leerling monteur binnendienst

Ben jij geïnteresseerd in de techniek en heb je twee rechterhanden? Solliciteer dan bij Metaglas!

Jij gaat meewerken als leerling monteur in onze productie. Onder begeleiding van een collega ga je Metaglas producten maken en leer je alle kneepjes van het vak. Tot jouw takenpakket behoren onder andere het zelfstandig zagen, bewerken, monteren, verspanen en produceren van de Metaglas producten op een zo effectief en efficiënt mogelijke wijze. Denk hierbij aan het monteren van raambeslag, persen, onderdelen monteren, assemblage werkzaamheden en beglazen. Wanneer jij alle werkzaamheden beheerst ga je zelfstandig aan de slag aan de hand van een technische tekening en een productiehandboek.

Jij bent geïnteresseerd in de techniek en jij wilt jouw twee rechterhanden graag gebruiken. Je hebt technisch inzicht en weet van aanpakken! Je kunt serieus en zelfstandig werken en je beschikt over een flexibele instelling. Je wilt graag een technische opleiding volgen, je bent net geslaagd voor een technische opleiding of je hebt al wat ervaring in een technische functie. Jij bent op zoek naar een leuke baan waarin je jezelf verder kan gaan ontwikkelen.

Jij krijgt de kans om een ​​technisch vak te leren in een leuke en gevarieerde functie. Je wordt begeleid om zelfstandig producten te kunnen maken. Je werkt in een leuk team met enthousiaste collega's. Wij bieden je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Natuurlijk ontvang je ook een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden? 

Reageer dan via contactformulier. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking of Anne Kapellen van onze HR afdeling, via 0344-750400 of mail naar vacatures@metaglas.nl. 

Interesse om bij Metaglas te werken maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, wij zijn erg benieuwd naar jou!

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!