Loading...
Vacature

Leer-werk baan werkvoorbereider

Zet vandaag de volgende stap in jouw carrière en kom bij ons werken als werkvoorbereider! Heb jij net je MBO diploma op zak en wil je je graag in de praktijk verder ontwikkelen in combinatie met het volgen van een duale HBO opleiding? Als werkvoorbereider bij Metaglas werk je mee aan de meest uitdagende en mooiste projecten!

Wij zijn..

een jong, innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 100 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de kiosken op station Utrecht Centraal, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Jij wordt..

medeverantwoordelijk voor de technische voorbereiding van onze projecten. In overleg met je collega's maak je voor deze projecten de productiehandboeken, inkopen, tekeningen, coatstaten en stuklijsten. Hiervoor heb je diverse contacten met inkoop, productie, R&D, montage en leveranciers. Je wordt begeleid door ervaren collega’s. Naast je werk ga je een HBO opleiding werktuigbouwkunde of bouwkunde volgen.

Jij hebt..

net je MBO (werktuig)bouwkunde afgerond en kan niet wachten om al jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen. De woorden flexibel, zelfstandig en aanpakker zijn op jou van toepassing. Daarnaast zie je jezelf werken bij een jonge en informele organisatie. Ervaring met Excel en Autocad is een pré. Het is belangrijk dat je doorzettingsvermogen hebt en uitdagingen niet uit de weg gaat. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden, teamgeest en ben je stressbestendig.

 

Ga jij de uitdaging aan als werkvoorbereider?

Jij krijgt..

een uitdagende en gevarieerde functie. En daarnaast:

  • Doorgroeimogelijkheden zoals bijvoorbeeld naar de functie van projectleider;
  • Marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een baan voor minimaal 32 uur;
  • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • Goede pensioensregeling.
  • Innovatieve projecten;
  • Frisse werkomgeving.

Neem een kijkje bij onze projecten want wij zijn er trots op!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast geworden?

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking op telefoonnummer 06-54790167.

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!