Loading...
Vacature

(junior) technisch commercieel adviseur 32-40 uur

Zet vandaag de volgende stap in jouw carrière en kom bij ons werken als technisch commercieel adviseur! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Metaglas haal je de meest uitdagende en mooiste projecten binnen!

Wij zijn..

een innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 75 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de Jonas in Amsterdam, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Jij wordt..

het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en architecten voor technisch advies over de toepassing van onze producten. Je maakt calculaties voor potentiële opdrachten en volgt gemaakte offertes op. Je ziet het als een uitdaging ziet om de winstmarge zo hoog mogelijk te houden. Je wordt verantwoordelijk voor het totale commerciële proces tot en met de opdracht. In dit stadium werk je nauw samen met de projectmanagers die het verdere traject op zich zullen nemen.

Jij hebt..
 • Een afgeronde, technische opleiding op MBO+, HBO niveau, bijvoorbeeld technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of bouwkunde;
 • Minimaal 2-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring vanuit de bouw- of technische sector zou geweldig zijn;
 • Zet je net je eerste stappen op de arbeidsmarkt? Dit is bij uitstek een startersfunctie waarbij we jou alle kneepjes van het vak leren. Dus weinig ervaring maar de juiste instelling? Ook dan kun je reageren;
 • Een energieke, ambitieuze en probleemoplossende instelling;
 • Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Ga jij de uitdaging aan als (junior) technisch commercieel adviseur?

Jij krijgt..

een gevarieerde functie met veel zelfstandigheid in een leuk team met enthousiaste collega’s. Verder bieden wij jou:

 • Een goed salaris passend bij de functie, tussen de € 2.400 en € 5.000 afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
 • Een baan voor minimaal 32 uur;
 • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
 • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
 • Innovatieve projecten;
 • Leuke werkomgeving met bedrijfsfruit, een vrijdagmiddagborrel en leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Daarnaast krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan onze unieke en stijlvolle projecten en kom je terecht in een team van diverse en betrokken collega’s.

Neem een kijkje bij onze projecten want wij zijn er trots op!

Enthousiast geworden?

Reageer dan via onderstaand contactformulier. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen of appen met Ingrid Mocking (P&O manager) op 06-54790167.

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!