Loading...
Vacature

CNC operator

In onze productiehal staat een CNC machine op jou te wachten! Als CNC-operator ga jij ervoor zorgen dat onze profielen op de juiste manier worden bewerkt. Aan de hand van technische tekeningen weet jij precies hoe je de machines in moet stellen en hoe het profiel bewerkt moet worden. De bewerkingsmachine wordt een verlengstuk van jouw capaciteiten in metaalbewerking. Uiteraard krijg je de kans om te leren hoe deze machines bediend moeten worden.

Wij zijn een innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 90 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de kiosken op station Utrecht Centraal, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Je gaat eerst kennis op doen van onze producten en werkwijzen door bij verschillende afdelingen mee te lopen. Zo ga je een kijkje nemen bij onze assemblage afdelingen zodat je straks precies weet hoe onze profielen bewerkt moeten worden om de onderdelen te kunnen monteren. Daarna wordt jij onderdeel van ons CNC team!

Jij bent een zelfstandige vakman/vrouw met kennis van en ervaring met (CNC) bewerkingsmachines. Je kan tekeningen lezen en deze tot uitvoering brengen. Je hebt minimaal mbo 2 werk- en denkniveau. Je hebt een technische opleiding gevolgd en ervaring met metaalbewerkingsmachines. Als je ervaring hebt met Elumatec bewerkingsmachine's dan is dat heel handig. Je gaat altijd accuraat en gestructureerd te werk en je bent in staat je eigen werk te controleren en bij te sturen indien nodig. Flexibel, oplossingsgericht en het nemen van initiatief zijn kenmerken die helemaal bij jou passen. Je gaat altijd voor het beste resultaat en denkt in kansen en mogelijkheden.

 

Ga jij de uitdaging aan als CNC operator?

Jij krijgt: een gevarieerde functie met veel zelfstandigheid in een leuk team met enthousiaste collega’s. En daarnaast:

  • Marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • Een baan voor 40 uur;
  • Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • Goede pensioensregeling.
  • Innovatieve projecten.

Neem een kijkje bij onze projecten want wij zijn er trots op!

Enthousiast geworden? 

Reageer dan via onderstaand contactformulier of stuur je CV en (korte) motivatie naar vacatures@metaglas.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arie van der Klift (teamleider productie) op het telefoonnummer: 0344-750400.

Interesse om bij Metaglas te werken maar geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie, wij zijn erg benieuwd naar jou!

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!