Loading...
Vacature

Allround Metaalbewerker

Ben jij technisch onderlegd, vind je het leuk om dagelijks met metaalbewerking bezig te zijn en word je enthousiast van het leveren van maatwerk voor onze exclusieve projecten? Zoek niet verder en grijp je kans! En ga bij ons aan de slag als metaalbewerker.

Wij zijn...

een innovatief en ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in unieke en minimalistische gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en schuifsystemen. Duurzaam geproduceerd met maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas. Het team bestaat uit ruim 100 betrokken en gedreven medewerkers, echte vakmensen met hart voor de zaak. Enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn: de kiosken op station Utrecht Centraal, het Musis Sacrum in Arnhem en de Lee Towers in Rotterdam.

Ga jij de uitdaging aan als allround metaalbewerker bij Metaglas?

Jij gaat

werken op onze metaalbewerkingsafdeling. Binnen deze afdeling word je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden op het gebied van bewerken en lassen van aluminium of staal. Je voert zelfstandig een breed scala aan werkzaamheden uit zoals zagen, CNC freesbewerkingen en assemblage van onderdelen. Tot slot controleer jij je eigen werk op de kwaliteit, afmetingen en afwerking.

Jij bent...

vakkundig, handig en weet van aanpakken. Je hebt een technische opleiding, lasdiploma’s en werkervaring op het gebied van bewerken van aluminium en staal of je wil dit erg graag leren. Verder kun je technische tekeningen lezen. Je kunt om gaan met (conventionele) freesmachines, zaagmachines, draaibanken en handgereedschappen. Daarnaast is het zeer wenselijk als je ervaring hebt met het werken met CNC machines. Zo krijg jij veel afwisseling in je functie.

Je werkt graag zelfstandig, maar ook in teamverband kun je goed functioneren. Flexibel, collegiaal, oplossingsgericht en creatief zijn kenmerken die bij jou passen. Jij wil kwalitatief goede producten maken en weet hoe je met verschillende gereedschappen, machines en producten om moet gaan.  

Jij krijgt...

een afwisselende functie binnen een gezellig team. Je hebt de ruimte om zelf met ideeën te komen en oplossingen te vinden. En je ontvangt een goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder bieden wij jou:

  • marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband);
  • een baan voor 40 uur;
  • een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma;
  • interne en externe opleidingsmogelijkheden;
  • alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf;
  • goede pensioensregeling.
Enthousiast geworden? 

Reageer dan via onderstaand contactformulier of stuur je CV en (korte) motivatie naar vacatures@metaglas.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ingrid Mocking op telefoonnummer 06-54790167.

Deel deze vacature
Laat een bericht achter
Kom in contact!