Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Test Peutz: Geluidswering M-View balkonbeglazing 21 dB


12 april 2011

De hoge geluidswerendheid van volglazen M-View balkonbeglazing is uniek. Uit tests is gebleken dat de geluidsdemping maar liefst 21 dB is.

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Bij een aangename buitentemperatuur is het schuifdraai-systeem in een eenvoudige handeling te openen. Daarnaast worden het balkon en de woning extra geïsoleerd en beschermd tegen geluidsoverlast. Geluidsdemping kan oplopen tot wel 21 dB is gebleken uit recente testen van onafhankelijk onderzoeksbureau Peutz.

De hoge geluidswerendheid van M-View balkonbeglazing is uniek. Door plaatsing van M-View worden het balkon en de woning extra geïsoleerd en beschermd tegen geluidsoverlast zoals verkeerslawaai. Uit recente testen van onafhankelijk onderzoeksbureau Peutz is gebleken dat de geluidsdemping van M-View kan oplopen tot 21 dB. Hierdoor worden omgevingsgeluiden zowel in de woning als op het balkon sterk verminderd.

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Het volglazen systeem beschermt tegen wind, kou en neerslag. Zo is het ook bij slecht weer aangenaam op het balkon, de loggia of op de veranda. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de leefruimte vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, want in een eenvoudige handeling kan het schuifdraai-systeem volledig geopend worden.

M-View balkonbeglazing is volledig transparant. Hierdoor is het uitzicht vanuit de woning onbelemmerd en de lichtinval maximaal. Het aanzicht van het gebouw blijft vrijwel ongewijzigd doordat het systeem zo onopvallend is. M-View balkonbeglazing is in diverse vormen verkrijgbaar en kan worden geplaatst op een borstwering, maar ook verdiepingshoog voor veranda’s, serres en balkons met een spijlenhekwerk.

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht
Metaglas inzicht
Het magazine waarmee je op de hoogte blijft

Met de nieuwste projecten, achtergrondinformatie en mooie foto's.
Laat je ook offline door ons inspireren en schrijf je nu in.

Inschrijven nieuwsbrief