NIEUW: ultraslanke schuifpuien

Het nieuwe Methermo schuifpuisysteem is bijzonder slank gedetailleerd. De profielen kunnen volledig worden ingebouwd zodat alleen het glasvlak zichtbaar is. Daarnaast kunnen de schuifelementen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd.

De kozijnen van het nieuwe Methermo schuifpuisysteem worden onzichtbaar weggewerkt in wanden, vloeren en plafonds. Alleen de slanke overlap van de schuifelementen van 48 mm breed is zichtbaar. Doordat de profielen volledig worden ingebouwd, is het systeem geheel drempelloos. Alleen het glas is zichtbaar. Van vloer tot plafond, van muur tot muur. Slank, esthetisch en praktisch. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt.

Methermo schuifpuien kunnen in extra grote afmetingen worden uitgevoerd. Ook kan het systeem van drievoudig glas worden voorzien. De vaste en schuivende elementen zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen, zodat bijzonder brede glasgevels kunnen worden gerealiseerd. Het schuifsysteem wordt per project op maat gemaakt en biedt onbeperkte ontwerpvrijheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest