Nieuw: Total Glas geluidsisolerende wanden

Nieuw in het Total Glas programma van Metaglas zijn geluidsisolerende wanden. Dubbel glazen wanden met glasheldere afstandhouder die zorgen voor geluidsdemping tot wel 43 dB! Total Glas isolatiewanden zijn speciaal ontwikkeld voor ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de geluidsisolatie, zoals in kantoren en vergaderruimtes.

De Total Glas geluidsisolerende wanden zijn opgebouwd uit twee gelaagde glaspanelen. Tussen de twee panelen zit een spouw van 40 mm, waardoor goede geluidswering mogelijk is. Uniek is de glasheldere kunststof afstandhouder tussen de panelen. Hierdoor blijft het geheel totaal transparant gedetailleerd. De speciale afstandhouder zorgt tevens voor stabiliteit, waardoor glazen wanden tot wel 4 meter hoogte mogelijk zijn.

In lijn met de wanden zijn ook geluidsisolerende glazen deuren te verkrijgen. Daarnaast kunnen de Total Glas isolerende wanden worden toegepast in combinatie met (vaste) kasten. Op deze manier ontstaat een transparante en praktische afscheiding tussen ruimtes. Uiteraard ook geheel geluidswerend.

Alle geluidsisolerende wanden worden per project op maat gemaakt en speciaal aan uw wensen aangepast. Zo kunnen de horizontale kunststof afstandhouders worden uitgevoerd in de kleur van de plafonds en vloer, zodat de wanden zo min mogelijk opvallen.

Total Glas wanden bieden optimale isolatie, maximale transparantie en daarnaast onbeperkte ontwerpvrijheid.

Wilt u meer informatie over Total Glas isolatiewanden? Mail uw naw-gegevens naar marketing@metaglas.nl en wij sturen u de documentatie zo snel mogelijk toe.

Total Glas Geluidsisolerende Wanden 2
Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan

Voorbeeld projecten

Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest