Metaglas ontvangt Prix d'Honeur tijdens Femme Metaal

Donderdag 23 april werd voor de tweede maal de Prix de Femme Metaal uitgereikt. Deze onderscheiding beloont bedrijven in de metaalsector die de nodige inspanningen hebben geleverd om meer technische vrouwen aan te trekken en behouden. Metaglas kreeg door juryvoorzitter Wilma Windt van FNV de tweede prijs uitgereikt.

De Prix de Femme Metaal van OOM werd donderdag 23 april uitgereikt door FNV bestuurder Wilma Wind in het bijzijn van vrouwelijke medewerkers uit de metaalbranche. Metaglas is uiteraard trots haar tweede plaats waarvoor zij de Prix d’Honeur ontvingen. Al jaren voert het bedrijf een actief beleid voor het werven en behouden van vrouwen, ook voor ‘mannenberoepen’ zoals productie en andere technische functies. De eerste plaats ging naar BMI-Thegon uit Baak. Bornkhorst BV uit Ruurlo eindigde op de derde plaats.

Femme Metaal is een initiatief van OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) in samenwerking met de VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek. Femme Metaal heeft als doel de instroom en het behoud van meisjes en vrouwen in de metaalbewerking te vergroten.

Het Metaaljournaal publiceerde deze maand een artikel over Metaglas en de nominatie voor de Prix de Femme Metaal.

Lees het artikel >> Metaaljournaal_voorjaar_2009.pdf

Metaglas Ontvangt Prix Dhoneur 4
Metaglas Ontvangt Prix Dhoneur 3
Metaglas Ontvangt Prix Dhoneur 2
Metaglas Ontvangt Prix Dhoneur 1
Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest