Heske Groenendaal in TheNextWomen100

Wie zijn de beste vrouwelijke ondernemers van Nederland? De lijst met de meest succesvolle vrouwen TheNextWomen100 werd afgelopen maandag 12 mei 2014 gepresenteerd tijdens het ondernemersevenement van The Next Women in EYE Filmmuseum Amsterdam.

Ruim 400 potentiële kandidaten hebben deelgenomen aan de voorrondes van deze verkiezing. De meest succesvolle vrouwen zijn geselecteerd aan de hand van verschillende selectiecriteria waarbij is gekeken naar: de totale omzet van de onderneming over 2013, de grootte van het personeelsbestand, het percentage aandelenbelang van de betreffende ondernemer en haar functie binnen het bedrijf.

Heske Groenendaal, directeur van Metaglas in Tiel, is een van de vrouwen die op de lijst staan. Metaglas is producent van gevelelementen zoals aluminium ramen, deuren en balkonbeglazing. Daarnaast is Heske actief als Raadslid bij de gemeente Tiel.
Zaterdag 17 mei a.s. publiceert het Financieel Dagblad ter gelegenheid van TheNextWomen100 een inhoudelijke special.

TheNextWomen100 is een internationaal platform van vrouwelijke ondernemers, investeerders en experts. Het heeft zich ontwikkeld tot kennis- en inspiratiebron en autoriteit op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap, groei en kapitaal.

Heske Groenendaal In Thenextwomen100
Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest