Geniet van de eerste zonnestralen met M-View balkonbeglazing

Het is weer lente; tijd om van de voorjaarszon te genieten. Dat kan met M-View balkonbeglazing. Dit volglazen schuifdraai-systeem beschermt tegen wind, kou en neerslag. Hierdoor is het al bij de eerste zonnestralen comfortabel op het balkon, de loggia of op de veranda.

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar door van de buitenruimte te genieten. Het volglazen systeem beschermt tegen wind, kou en neerslag. Zo is het ook bij de eerste zonnestralen aangenaam op het balkon, de loggia of op de veranda. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de leefruimte vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, want bij mooi weer kan het schuifdraai-systeem in een eenvoudige handeling volledig geopend worden. Het M-View systeem is volledig transparant. Er zijn geen verticale profielen en de onder- en bovenrails zijn zeer slank gedetailleerd. Het uitzicht vanuit de woning is hierdoor onbelemmerd en de lichtinval maximaal. Doordat het systeem zo onopvallend is, blijft ook het aanzicht van het gebouw vrijwel ongewijzigd. Daarnaast worden omgevingsgeluiden in zowel de woning als op het balkon sterk verminderd. De geluidsdemping van M-View kan oplopen tot 21 dB.

M-View balkonbeglazing is in diverse vormen verkrijgbaar. Recht of gebogen, maar ook schuivend langs hoeken van 90° tot 270° is mogelijk. De beglazing kan worden geplaatst op een borstwering, maar ook verdiepingshoog voor veranda’s, serres en balkons met een spijlenhekwerk. Hierdoor kan M-View op vrijwel ieder balkon worden toegepast.

M View Balkonbeglazing 2
M View Balkonbeglazing 1
Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest