Aan het woord: Michiel Suijkerbuijk

‘Mensen zijn graag buiten of hebben graag contact met buiten’. Ik ben Michiel
Suijkerbuijk, commercieel manager van Metaglas. ‘Aan die natuurlijke wens kan Metaglas met haar producten als geen ander tegemoet komen. In de afgelopen jaren is Metaglas nauw betrokken geweest bij de bouw van vele prachtige woonhuizen die een gemeenschappelijk kenmerk hebben. Grote glasoppervlakken die de binnenruimte van deze gebouwen verbindt met buiten. Villabouw is een specialiteit van Metaglas.’

Het draait volgens mij om woonbeleving. Het beeld van een woning ontstaat bij de droom die de bewoners hebben. Om deze droom te verwezenlijken zoeken ze naar een architect die bij hun stijl, visie en vooral bij hun beleving en gevoel past. In dit samenspel, deze dans, komen visie en beeldvorming samen als een “choreografie”. De uitvoering en verwezenlijking van deze droom is het specialisme van Metaglas. Met onze eigen research en developementafdeling, engineers en eigen productie zijn wij in staat om als goed getrainde en ervaren “dansers” de driehoek tussen bewoner, architect en leverancier sluitend te maken. De architect en bewoners zijn vrijwel onbeperkt in hun creatieve vrijheid.

Metaglas levert een totaalconcept waarbij we samen met de architect, opdrachtgever en bewoner meedenken. Korte lijnen, heldere oplossingen, onbegrensde mogelijkheden, één aanspreekpunt en een vast projectteam en alle fases van R&D tot en met montage in eigen huis; Metaglas staat als gehele organisatie achter realisatie van droomprojecten. Dat is waar de markt om vraagt en dat is wat Metaglas als specialist in villabouw te bieden heeft. Bekijk de diversiteit aan projecten op de volgende pagina’s. Wilt u meer weten over uw volgende project stuur me dan een mail: m.suijkerbuijk@metaglas.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest