Beurs Eigen Huis - Bezoek onze stand!

Van vrijdag 21 september tot en met zondag 23 september vindt de Beurs Eigen Huis plaats in Jaarbeurs Utrecht. Ga je een huis bouwen, heb je verbouwplannen of ben je toe aan een nieuwe inrichting van huis of tuin? Bezoek dan de Beurs Eigen Huis, de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. 

Metaglas
Metalgas is gespecialiseerd in slanke geprofileerde aluminium ramen en deuren, balkonbeglazing en maatwerk glasconstructies voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten van Metaglas.

Onze kracht zit in het vinden van de juiste oplossingen voor uw woning of dit nou eenvoudig of complex is. Ieder product wordt gemaakt op basis van uw specifieke wensen en eisen en doordat wij al onze producten zelf engineeren, produceren en monteren, zijn we heel flexibel en is vrijwel alles mogelijk.

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Dat is ons motto. U kunt in een vroeg stadium al een beroep doen op onze kennis van onze ervaren adviseurs en engineers. Zij denken graag met u mee voor de beste uitwerking van uw idee. Kom langs op onze stand en maak kennis met de transparante producten van Metaglas. 

We zien u graag op onze stand, C1.19!

Klik hier om direct toegangskaarten aan te vragen »

Aanmelden nieuwsbrief
Inzicht Editie 3 2013

Inspiratie & productnieuws.

Meldt u hier aan
Bericht delen
Laatst bekeken projecten
Metaglas
Volg ons op:
volg ons
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest