Loading...

Poolhouse

Het vakantiegevoel in je achtertuin


Jezelf wanen in luxe na een lange werkdag? De eigenaren van deze woning hebben een stukje Ibiza naar hun eigen achtertuin gehaald.

De eigenaren van deze woning willen optimaal genieten van het buitenleven en de tuin. Daarom lieten ze op de kop van het zwembad een poolhouse ontwerpen met M-View beglazing. Deze beglazing beschermt tegen wind, kou en neerslag en is in een eenvoudige handeling te openen. Met M-View kan eenvoudig een extra leefruimte worden gecreëerd. 

Voor meer informatie over M-View balkonbeglazing kunt u contact opnemen met onze adviseurs of vraag de documentatie aan. 

Projectinformatie

Locatie
Rhenen
Opdrachtgever
Particulier
Architecten bureau
Arend Groenewegen
Ontwerp
Arend Groenewegen
Bouwbedrijf
Bouwbedrijf J.G. Timmer B.V.
Jaar van realisatie
2015
Fotografie
Arend Groenewegen
Deel dit project