Loading...
Metaglas

Test123

Test

Een glazen binnenwand geeft een ruimtelijk effect, wat ideaal is als u een klein huis heeft. Door het laten plaatsen van een glazen binnenwand lijkt uw huis optisch groter. Ook geeft u uw huis ook een moderne uitstraling. Een glazen binnenwand wordt altijd gemaakt van zeer sterk veiligheidsglas, zodat de veiligheid van u en uw huisgenoten gewaarborgd blijft. Laat uw glazen binnenwand plaatsen door de experts van Metaglas.

Een glazen binnenwand, ideaal voor thuis en op kantoor

Een glazen binnenwand is niet alleen schitterend voor in huis. In uw bedrijf biedt een glazen wand nog meer voordelen. Zo’n wand zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling en een ruimtelijk effect, maar het is op uw werkplek ook nog eens praktisch. U creëert met een glazen binnenwand op kantoor een extra werkplek waar men ongestoord kan werken. De extra ruimte die zo ontstaat, kan ook perfect worden gebruikt voor het houden van vergaderingen. Door de geluidsdichte glazen binnenwand kunnen uw collega’s ongestoord verder werken, terwijl u belangrijke keuzes maakt.

Persoonlijk advies

Wij geven u graag persoonlijk advies voordat wij een glazen binnenwand of een ander glazen element bij u thuis of op het werk komen plaatsen. Kom bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan kunt u ook onze inspiratieruimte bekijken, waar u een duidelijk beeld krijgt van onze producten. Bel voor het maken van een afspraak naar (0344) 750 400.

Meer informatie? Neem contact op!