Loading...
Metaglas

Winkelgevel

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Een winkelgevel plaatsen vraagt om een andere aanpak dan wanneer u een raam of ander glazen element wilt laten plaatsen in de gevel van bijvoorbeeld een woonhuis. Metaglas is gespecialiseerd in het installeren van winkelgevels, zoals bijvoorbeeld Total Glas schuifdeuren en vouwwanden. Wanneer u een schuifloket wilt laten installeren, bent u bij Metaglas ook aan het juiste adres.

Laat een winkelgevel op maat ontwerpen

Metaglas ontwerpt en plaatst ook glasconstructies op maat. Dus wanneer u eigenaar bent van een winkel en uw winkelgevel nieuw leven wilt inblazen; dan helpt Metaglas u graag verder. Dit kan gaan om een kleiner glazen element in uw gevel, zoals een glazen schuifloket voor het verkopen van uw producten aan passanten op straat. Maar ook voor het ontwerpen en plaatsen van een complete winkelgevel zijn de experts van Metaglas in Tiel de juiste partij.

Laat een Total Glas schuifdeur met vouwwand plaatsen

Veel grotere winkels hebben een winkelgevel die totaal uit glas opgetrokken is. Daarvoor wordt vaak Total Glas gebruikt. Metaglas maakt gebruik van dit extra gehard glas. Hierdoor biedt u uw klanten een veilige plek om te werken en kunnen medewerkers zonder zorgen winkelen. Met Total Glas schuifdeuren en vouwwanden bent u extra goed beschermd tegen inbraken als bijvoorbeeld ramkraken maar creëert u de uitnodigende entree die winkelaars binnen trekt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u een winkelgevel op maat wilt laten ontwerpen, nodigen wij u graag uit om uw wensen te bespreken. Daarna bieden wij u graag een vrijblijvende offerte aan. Bel voor het maken van een afspraak naar (0344) 750 400.

Meer informatie? Neem contact op!
Laat een bericht achter
Kom in contact!