Loading...
Metaglas

Voorzetraam op maat

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Is het in uw pand in Tiel niet mogelijk om dubbelglas te laten plaatsen dan is een voorzetraam op maat een ideale oplossing. Enkelglas ramen kunnen het woon- en werkplezier behoorlijk verstoren door tocht, koudeval en slechte (geluids)isolatie. Een voorzetraam lost deze problemen op, zonder het karakteristieke gevelbeeld te veranderen.

Voorzetraam op maat laten maken

Een voorzetraam isoleert het gehele raam, waardoor tochtproblemen verholpen worden en de binnenklimaat aangenaam wordt. Ook zorgt een voorzetraam voor een uitstekende geluidsisolatie. Onze voorzetramen worden aan de binnenzijde van de woning geplaatst, zodat de gevel aan de buitenzijde ongewijzigd blijft. Wij spreken zelf dan ook liever van achterzetramen dan van voorzetramen. De ramen worden onopvallend aan de binnenzijde gemaakt en kunnen geopend worden, zodat u de achterramen kunt reinigen. Niet alleen de (geluids)isolatie van voorzetramen is een voordeel, plaatsing aan de binnenzijde zorgt dat voor minimale condensvorming tussen het nieuwe en oude raam. Wij maken voor u een voorzetraam op maat.

Neem contact op met de specialisten van Metaglas in Tiel

Wij maken voor u een voorzetraam, ook wanneer grote afmetingen of bijzondere vormen gewenst zijn. Bent u geïnteresseerd in een voorzetraam op maat? Neem dan contact op met onze adviseurs. Dit doet u door te bellen naar (0344) 750 400

Interessante pagina's

Winkelgevel | Aluminium schuifraam | Aluminium voorzetramen

Meer informatie? Neem contact op!
Laat een bericht achter
Kom in contact!