Loading...
Metaglas

Hangend balkon

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Een ‘aanhang’ of hangend balkon kan een relatief simpele uitkomst bieden om een buitenruimte te creëren. Voornamelijk bij transformatieprojecten waarvan kantoren omgetoverd worden naar appartement kan dit een extra wens zijn. Metaglas in Tiel biedt hoogwaardige oplossingen voor panden waar er weinig ruimte is en er toch de wens is voor een balkon.

Eenvoudig een hangend balkon laten maken aan uw appartement

Kies voor een prefab hangend balkon om gemakkelijk een volledig balkon te creëren. Zo wordt het realiseren van een balkon wel heel eenvoudig! Dit kant en klare balkon wordt als het ware zo aan het appartement “gehangen”. Het enige dat er nodig is, is een wand met voldoende ramen en de mogelijkheid om hier een balkondeur te realiseren. Is een prefab balkon geen optie? Dan realiseren wij ook graag glazen balustrades en andere beglazing voor een balkon. Deze balkons worden desgewenst voorzien van M-view balkonbeglazing, die zorgen voor een effectieve geluidswering. Zo zit uw klanten rustig op het nieuwe balkon, ook als ze midden in een grote stad wonen.

Wat voor balkon laat u maken aan uw appartement?

Wanneer u een hangend balkon wilt realiseren, bekijken we graag samen met u de mogelijkheden en hoe we uw wensen waarheid kunnen laten worden. Hiervoor gaan we graag samen met u om de tafel. Bel voor het maken van een afspraak naar (0344) 750 400.

Meer informatie? Neem contact op!
Laat een bericht achter
Kom in contact!