Loading...
Metaglas

Glazen binnenwand

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Een glazen binnenwand geeft een ruimtelijk effect, ideaal voor kleinere ruimtes en/of voldoende lichtinval. Door het plaatsen van glazen binnenwanden lijkt de ruimte optisch groter en verliest u geen lichtinval. Licht zorgt namelijk voor een prettig binnenklimaat en verhoogt de productiviteit. Glazen binnenwanden passen daarnaast helemaal in de hedendaagse architectuur waar transparantie en licht een sterke rol spelen. Een glazen binnenwand van Metaglas in Tiel wordt altijd gemaakt van zeer sterk veiligheidsglas, zodat de veiligheid gewaarborgd blijft. Laat uw glazen binnenwand plaatsen door de experts van Metaglas.

Een glazen binnenwand is ideaal voor thuis en op kantoor

Een glazen binnenwand is niet alleen schitterend voor in huis. In uw bedrijf biedt een glazen wand nog meer voordelen. Zo’n wand zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling en een ruimtelijk effect, maar het is op uw werkplek ook nog eens praktisch. U creëert met een glazen binnenwand op kantoor een extra werkplek waar men ongestoord kan werken. De extra ruimte die zo ontstaat, kan ook perfect worden gebruikt voor het houden van vergaderingen. Door de geluidsdichte glazen binnenwand kunnen uw collega’s ongestoord verder werken, terwijl u belangrijke keuzes maakt.

Persoonlijk advies in Tiel

Wij geven u graag persoonlijk advies voordat wij een glazen binnenwand of een ander glazen element bij u thuis of op het werk komen plaatsen. Kom bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan kunt u ook onze inspiratieruimte bekijken, waar u een duidelijk beeld krijgt van onze producten. Bel voor het maken van een afspraak naar (0344) 750 400.

Meer informatie? Neem contact op!