Loading...
Metaglas

Geluidswering

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Door middel van de gepatenteerde SilentAir gevelschermen is optimale geluidswering van uw gevel mogelijk. Ideaal voor bijvoorbeeld het omtoveren van leegstaande kantoorpanden tot woonruimte, wat tegenwoordig veel gebeurt om leegstand tegen te gaan. Kantoorpanden staan namelijk vaak niet op geluidsarme plaatsen, waardoor er maatregelen genomen moeten worden wanneer deze gerenoveerd worden voor bewoning. Metaglas in Tiel heeft dan een goede oplossing: geluidswering door middel van schermen die tegen de gevel – voor een te openen raam – geplaatst worden.

Effectieve geluidswering door het plaatsen van panelen voor de gevel

De SilentAir gevelschermen bieden een optimale geluidswering voor kantoorpanden die een woonbestemming hebben gekregen. Door het plaatsen van glazen geluidswering voor de gevel, kan er voldoende geventileerd worden, terwijl er toch geluidsreductie optreedt. De bewoner van het voormalige kantoor kan door het minimalistische design blijven genieten van het uitzicht en van de optimale lichtinval. Ook het openzetten van een raam blijft mogelijk. Het bijzondere van het SilentAir systeem is dat u bij een open raam zelfs meer geluidsreductie heeft dan met het raam dicht. De geluidsvermindering kan dan oplopen tot wel 16dB.

Ook zeer geschikt voor bestaande woningen in Tiel

Bent u de trotse bewoner van een schitterend huis, maar ervaart u geluidsoverlast van bijvoorbeeld een drukke weg? Ook dan is het plaatsen van geluidswering voor uw gevel mogelijk de oplossing. Dit kan voor woonhuizen, maar ook voor bijvoorbeeld appartementencomplexen. Bent u de eigenaar van zo’n complex, of wilt u als Vereniging van Eigenaren SilentAir gevelschermen laten plaatsen? Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar (0344) 750 400.

Interessante pagina's

Gevelelementen | Glazen binnenwand | Grote ramen

Meer informatie? Neem contact op!