Loading...
Metaglas

Dove gevel

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Moet u een dove gevel realiseren? Dit kunt u eenvoudig oplossen met de SilentAir gevelschermen van Metaglas in Tiel. Metaglas ontwerpt, produceert en monteert graag voor u op maat gemaakte oplossingen voor het tegengaan van een dove gevel. Ideaal voor transformatie van kantoorpanden tot woningen.

Dove gevel maar wél met ramen die open kunnen

Wie een kantoorpand wil transformeren naar woningen krijgt te maken met de strenge eisen die voor woninggebouwen gelden op het gebied van geluid. Met de unieke SilentAir schermen maakt Metaglas het mogelijk om natuurlijke ventilatie en spuien mogelijk te maken bij zwaar geluid belaste gevels. De glasschermen hebben een absorberend kader die de geluidsbelasting op ramen reduceren, zodat het raam open kan én er aan de strenge eisen en normen wordt voldaan.

Bij interesse in een dove gevel in Tiel

Bent u op zoek naar een oplossing voor een dove gevel maar wilt u wel graag uw ramen kunnen blijven openen? Dan zijn de SilentAir glasschermen voor u zeer interessant. Als leverancier van slanke raamsystemen en glasconstructies zijn wij vaak betrokken bij transformaties. De SilentAir schermen komen voort uit eigen onderzoek naar geluidwerking bij transformaties. Wilt u meer informatie over onze oplossing voor een dove gevel? Wij vertellen u graag alles wanneer u belt naar (0344) 750 400.

Interessante pagina's

Fabrikant ramen en deuren | Geluidswering | Gevelelementen

Meer informatie? Neem contact op!
Laat een bericht achter
Kom in contact!