Loading...
Metaglas

Aluminium voorzetramen

Creëer eenvoudig een ruimtelijk effect met de minimalistische en unieke glazen binnenwanden van Metaglas in Tiel.

Aluminium voorzetramen zijn de ideale oplossing wanneer uw pand beschikt over enkelglas en u het karakteristieke gevelbeeld niet wilt of mag aantasten. Hierdoor profiteert u van goede isolatie en een aangenaam binnenklimaat. Deze aluminium voorzetramen, ook wel achterzetramen genoemd, isoleren het gehele raam en zorgen ook voor een uitstekende geluidsisolatie.

Breng buiten naar binnen met aluminium voorzetramen

Door het grote glasoppervlak creëert u een ultiem contact tussen binnen en buiten. Dit wordt gerealiseerd door een minimale bevestiging van aluminium op de voorzetramen. Metaglas in Tiel kan voor elk soort raam een achterzetraam realiseren. Heeft u een bepaald idee over hoe uw ramen eruit moeten komen te zien? Laat het ons weten, want met de aluminium voorzetramen van Methermo realiseren wij het.

Laat in uw hele pand extra ramen plaatsen in Tiel

De Methermo aluminium voorzetramen zijn geschikt voor verschillende soorten ramen. Een perfecte oplossing voor prachtige monumentale panden bijvoorbeeld. Plaatsing aan de binnenzijde van het raam heeft de voorkeur. Dit is omdat hiermee de kans op condensvorming minimaal is. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak een afspraak, dan spreken we alle mogelijkheden met u door. Bel voor het plannen van een adviesgesprek naar (0344) 750 400.

Meer informatie? Neem contact op!